Trouwen gemeentehuis Nijverdal

In April trouwde dit leuke bruidspaar in het Gemeentehuis van Nijverdal.  De zaal heeft veel leuke hoekjes en geeft een warm gevoel met alle gasten om het bruidspaar heen. Ook is een groot pluspunt aan het trouwen in gemeentehuis Nijverdal is dat je na of voor de ceremonie naar de Sallandse heuvelrug kan om daar de fotoshoot te houden.  Daarna zijn we nog door gereden naar een mooi oud straatje in Nijverdal, en kijk dan hoe gaaf de trouwauto was! 

Trouwleveranciers Dordrecht

Bruiloft fotograaf: Jitske Seckel
Trouwlocatie: Gemeentehuis Nijverdal
Fotoshootlocatie: Sallandse heuvelrug

Say HI!

Ben je benieuwd of ik op jullie trouwdatum beschikbaar ben of heb je een vraag? Ik denk graag met je mee en beantwoord al je vragen. Vul het contact formulier in en ik neem binnen 24 uur contact met je op. 

Contact

  Wat mijn klanten zeggen

  Saressa Bikha
  Jitske heeft onze trouwshoot verzorgd en we zijn echt superblij met het resultaat. Ze stelde ons op ons gemak, is fijn in de omgang en tegelijkertijd ook professioneel. Van tevoren werden onze wensen besproken en ze dacht goed met ons mee. Ook kregen we een paar uur na de shoot al een preview van een paar foto's! Heel erg bedankt Jitske en wie weet tot snel😊
  Tom Snijder
  Zeer tevreden met de foto’s die Jitske heeft gemaakt. Jitske verstaat haar vak, ze erg professioneel. Wij zijn ontzettend blij met het eindresultaat!
  Michelle Brouwer
  Wij zijn ontzettend blij met de new born shoot die Jitske heeft verzorgd. Ze heeft enorm veel talent! De service is ook uitstekend, de foto’s werden heel snel opgestuurd. We hebben een hele leuke middag gehad en mooie herinneringen vastgelegd. Nogmaals bedankt Jitske!
  Therese Huisman
  Top fotograaf, ook heel erg fijn en makkelijk in de omgang. Ze heeft geweldige, mooie foto's gemaakt van onze huwelijk. Ben heel blij geweest met deze fotograaf..
  Sophia Bout
  Jitske is heel professioneel en fijn in de omgang. Ze luisterde heel goed naar onze wensen en dacht goed met ons mee. We zijn ontzettend blij dat zij ons trouwfeest heeft vastgelegd!
  Joliene Brouwer
  Jitske heeft onze bruiloft (de hele dag) op een prachtige manier vastgelegd. Tijdens de fotoshoot met het bruidspaar was ze erg aardig en relaxed, waardoor we ons echt goed voelden. Dat zie je terug in de foto’s. Tijdens de ceremonie heeft ze zichzelf compleet onzichtbaar weten te maken, want we hebben niks van haar aanwezigheid gemerkt. Wel heeft ze van alle kanten en hoeken prachtige foto’s gemaakt waarbij je de echte en spontane emoties ziet. Ze heeft van te voren goed geluisterd naar onze wensen en dit laten terugkomen in de foto’s. Kortom een echte aanrader voor je bruiloft, ik had het niet anders gewild!
  S.
  Jitske heeft onze bruiloft gefotografeerd. Vanaf het eerste contact wisten mijn man en ik dat we bij Jitske de beste service en foto's zouden ontvangen. Ze onderscheidde zichzelf meteen door een mooie envelop op te sturen met kaart, brochure en een personal touch dmv confetti en gelukspoppetjes. Ik was zo ontzettend onder de indruk van deze inzet! Verschillende fotografen sturen alleen een brochure per mail met een kort simpel verzoek tot reply. Jitske gaat echt voor de volle 200% procent! Zo ook voorafgaande, tijdens de bruiloft en achteraf. We hebben meermaals samen gezeten via videobellen om de dag door te nemen met al onze wensen. Ze geeft ook geweldige tips die ze vanuit andere bruiloften meekrijgt. Ze heeft zo ook goed geholpen met het vormgeven van de dagplanning! De dag zelf verliep fantastisch met Jitske erbij. Onopvallend heeft ze de dag helemaal vastgelegd, met meer schitterende foto's dan we beide ooit hadden kunnen voorspellen. Alles is vastgelegd! Iedere emotie, iedere blik, iedere gast, de taart, de ceremonie, de decoraties, de maaltijd.. maar het allerbelangrijkste: het geluk is vastgelegd. Het genot van onze gasten in alle emoties en kleuren. Dit vonden wij enorm belangrijk: dat we onze dag kleurrijk konden vastleggen, zonder de typische beige insta filters. Dat is zo goed gelukt, de foto's zijn fantastisch, het album prachtig (mega goed begeleid in de keuzes daarin ook!) en het contact is super snel, professioneel en heel meedenkend. Deze meid gaat echt voor jullie mooie dag! ♥️
  Roby Pereboom
  Echt een top meid! Denkt met je mee, enthousiast, flexibel, prachtige foto's, en erg fijn in gezelschap.
  Dian Appelman
  Lieve Jitske, ik ben je heel dankbaar voor je werk. Prachtig werk maak je! Een heel lief mens ben jij!
  Marten Jongsma
  Een familieshoot gehad bij Jitske met een grote groep. Ze heeft prachtige foto’s gemaakt en ons hierbij goed geholpen. Duidelijke communicatie vooraf an achteraf maken het contact plezierig.