Trouwen gemeentehuis Nijverdal

In April trouwde dit leuke bruidspaar in het Gemeentehuis van Nijverdal.  De zaal heeft veel leuke hoekjes en geeft een warm gevoel met alle gasten om het bruidspaar heen. Ook is een groot pluspunt aan het trouwen in gemeentehuis Nijverdal is dat je na of voor de ceremonie naar de Sallandse heuvelrug kan om daar de fotoshoot te houden.  Daarna zijn we nog door gereden naar een mooi oud straatje in Nijverdal, en kijk dan hoe gaaf de trouwauto was! 

Trouwleveranciers Dordrecht

Bruiloft fotograaf: Jitske Seckel
Trouwlocatie: Gemeentehuis Nijverdal
Fotoshootlocatie: Sallandse heuvelrug

Say HI!

Ben je benieuwd of ik op jullie trouwdatum beschikbaar ben of heb je een vraag? Ik denk graag met je mee en beantwoord al je vragen. Vul het contact formulier in en ik neem binnen 24 uur contact met je op. 

Contact

  Wat mijn klanten zeggen

  Joliene Brouwer
  Joliene Brouwer
  Jitske heeft onze bruiloft (de hele dag) op een prachtige manier vastgelegd. Tijdens de fotoshoot met het bruidspaar was ze erg aardig en relaxed, waardoor we ons echt goed voelden. Dat zie je terug in de foto’s. Tijdens de ceremonie heeft ze zichzelf compleet onzichtbaar weten te maken, want we hebben niks van haar aanwezigheid gemerkt. Wel heeft ze van alle kanten en hoeken prachtige foto’s gemaakt waarbij je de echte en spontane emoties ziet. Ze heeft van te voren goed geluisterd naar onze wensen en dit laten terugkomen in de foto’s. Kortom een echte aanrader voor je bruiloft, ik had het niet anders gewild!
  S.
  S.
  Jitske heeft onze bruiloft gefotografeerd. Vanaf het eerste contact wisten mijn man en ik dat we bij Jitske de beste service en foto's zouden ontvangen. Ze onderscheidde zichzelf meteen door een mooie envelop op te sturen met kaart, brochure en een personal touch dmv confetti en gelukspoppetjes. Ik was zo ontzettend onder de indruk van deze inzet! Verschillende fotografen sturen alleen een brochure per mail met een kort simpel verzoek tot reply. Jitske gaat echt voor de volle 200% procent! Zo ook voorafgaande, tijdens de bruiloft en achteraf. We hebben meermaals samen gezeten via videobellen om de dag door te nemen met al onze wensen. Ze geeft ook geweldige tips die ze vanuit andere bruiloften meekrijgt. Ze heeft zo ook goed geholpen met het vormgeven van de dagplanning! De dag zelf verliep fantastisch met Jitske erbij. Onopvallend heeft ze de dag helemaal vastgelegd, met meer schitterende foto's dan we beide ooit hadden kunnen voorspellen. Alles is vastgelegd! Iedere emotie, iedere blik, iedere gast, de taart, de ceremonie, de decoraties, de maaltijd.. maar het allerbelangrijkste: het geluk is vastgelegd. Het genot van onze gasten in alle emoties en kleuren. Dit vonden wij enorm belangrijk: dat we onze dag kleurrijk konden vastleggen, zonder de typische beige insta filters. Dat is zo goed gelukt, de foto's zijn fantastisch, het album prachtig (mega goed begeleid in de keuzes daarin ook!) en het contact is super snel, professioneel en heel meedenkend. Deze meid gaat echt voor jullie mooie dag! ♥️
  Roby Pereboom
  Roby Pereboom
  Echt een top meid! Denkt met je mee, enthousiast, flexibel, prachtige foto's, en erg fijn in gezelschap.
  Dian Appelman
  Dian Appelman
  Lieve Jitske, ik ben je heel dankbaar voor je werk. Prachtig werk maak je! Een heel lief mens ben jij!
  Marten Jongsma
  Marten Jongsma
  Een familieshoot gehad bij Jitske met een grote groep. Ze heeft prachtige foto’s gemaakt en ons hierbij goed geholpen. Duidelijke communicatie vooraf an achteraf maken het contact plezierig.
  Josly Gomes
  Josly Gomes
  Super lieve dame die heel goed meedenkt. Voor een Nederlandse dame kan ze mooie foto´s maken als het gaat om marokkaanse feesten. Mijn foto´s zijn prachtig geworden ben heel dankbaar.
  Precious
  Precious
  Een tijdje terug hebben wij een love shoot bij Jitske gedaan. Niet alleen hebben wij super mooie foto’s als resultaat, maar ook de shoot zelf was heel leuk om te doen. Jitske wist ons erg op ons gemak te stellen voor de camera. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een professionele en sympathieke fotografe!
  Hanane M.
  Hanane M.
  Wij waren heel blij dat Jitske onze videograaf was op onze trouw. ze heeft zo mooi werk geleverd. prachtig!
  Cecilia Poon
  Cecilia Poon
  Een hele leuke en fijne zwangerschap fotoshoot gehad met Jitske. Eerder aangegeven dat mijn partner en ik totaal niet foto geniek zijn en niet weten hoe wij moeten poseren etc. Jitske heeft ons goed op ons gemak kunnen stellen waardoor we zeer mooie foto's hebben. Ze werkt goed met licht en schaduwen. Een aanrader!
  Sha hin
  Sha hin