Tarieven

Bruiloftfotografie

Wat te verwachten

Kasteel_Badbentheim_JitskeSeckel-6

De trouwfotografie op jullie bruiloft is een investering waar je je hele leven wat aan hebt. Elk jaar op jullie trouwdag samen de foto’s bekijken van één van de mooiste dagen uit jullie leven is zoveel waard. Ik vind het erg belangrijk dat de foto’s worden zoals jullie in gedachten hebben (of misschien nog wel mooier). Daarom besteed ik aan elk bruidspaar veel aandacht. Ik sta voor de dag van de bruiloft altijd voor jullie klaar bij vragen of tips. Tijdens jullie bruiloft zet ik mij voor meer dan 100% in om jullie dag onvergetelijk te maken. 

Naast alle service ontvangen jullie van mij een luxe minialbum en prachtige tijdloze moderne foto’s in high resolutie van jullie bruiloft. De foto’s zijn bewerkt in mijn stijl,  natuurlijk, zacht en warm.

Trouwen_Haarlem_220903_144842
Bruiloft_Vught_LR_JitskeSeckel220129_140309
Shoot_Julie_221105_114059

1. Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Zijn jullie enthousiast en willen jullie mij graag leren kennen? Voor elke bruiloft plan ik een gezellig vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Tijdens het gesprek leer ik jullie graag beter kennen, ik ben benieuwd naar jullie verhaal en de liefde tussen jullie. Tijdens het gesprek lopen we rustig door al jullie wensen heen en ben ik heel benieuwd hoe jullie dag er ongeveer uit gaat zien. Jullie kunnen tijdens het gesprek ook wat meer van mijn werk zien en ik vertel graag meer over mijzelf en over mijn werkwijze. 

Zijn we een match?

Willen jullie mij graag boeken en is er een wederzijdse klik? Dan zeg ook ik ja! en leg ik met alle liefde jullie dag vast! 

Kasteel_Badbentheim_JitskeSeckel

2. Het puntjes op de i gesprek

Over een paar weken is het dan zover,  jullie bruiloft! Ongeveer 4 weken voor de bruiloft neem ik contact met jullie op om het puntjes op de i gesprek in te plannen. Ik plan de puntjes op de i gesprekken altijd online in. Tijdens het gesprek lopen we samen rustig door de hele dag planning heen. En nemen we eventuele nieuwe wensen samen door.  

Kasteel_Badbentheim_JitskeSeckel
Bruiloft_Vught_LR_JitskeSeckel220129_153619

3. Jullie trouwdag

Eindelijk jullie grote dag is aangebroken! Voor mij zijn naast de grote momenten ook de kleine momenten belangrijk. Tijdens jullie bruiloft weet ik de kleine dingen zoals spontane of emotionele momenten vast te leggen. Ik houd niet van geforceerde foto’s, jullie pure en echte momenten laten een foto tot leven komen. Naast dat mijn focus tijdens jullie bruiloft voornamelijk op jullie ligt, maak ik ook prachtige foto’s van de gasten, de decoratie, de locatie etc. Op deze manier kan ik jullie een prachtige galerij aan foto’s van jullie bruiloft leveren. Zodat jullie de dag echt weer kunnen herbeleven. 

Bruiloft_Enkhuizen_220715_152320

4. Na de bruiloft

Als het goed is hebben jullie enorm genoten van jullie dag en heb ik veel mooie beelden kunnen schieten. Binnen 48 uur ontvangen jullie van mij een preview, dat zijn ongeveer 20 tot 30 bewerkte foto’s van jullie dag zodat jullie helemaal kunnen nagenieten.

Daarna ga ik druk aan de slag met het selecteren en bewerken van jullie beelden. Binnen 4-6 weken ontvangen jullie van mij alle foto’s via een online downloadlink. Nadat jullie alle foto’s rustig samen hebben kunnen bekijken neem ik met jullie contact op omtrent het minialbum of eventuele grote album.

Bruiloft_Enkhuizen_220715_152320

De investering

Brons

1300
 • 6 uur fotografie
 • Alle goed gelukte beelden
 • Nabewerking
 • Preview binnen 24 uur
 • Kennismakingsgesprek
 • Online puntjes op de i gesprek
 • Mini album ( 15 x 15 cm 10 pagina's)

Zilver

1600
 • 8 uur fotografie
 • Alle goed gelukte beelden
 • Nabewerking
 • Preview binnen 24 uur
 • Kennismakingsgesprek
 • Online puntjes op de i gesprek
 • Mini album (20 x 20 cm 10 pagina's)

Goud

1850
 • 10 uur fotografie
 • Alle goed gelukte beelden
 • Nabewerking
 • Preview binnen 24 uur
 • Kennismakingsgesprek
 • Online puntjes op de i gesprek
 • Mini album 20 x 20 cm (20 pagina's)
Meest gekozen

Extra opties

Extra uren:
Groot album:
Second shooter:
Pakket op maat:

Willen jullie graag meer dan 10 uur boeken? Na 10 uur vraag ik 99,- per uur.
Het minialbum kan worden geüpgraded naar een groter album.
Willen jullie graag 2 fotografen? Ik kan met één van mijn second shooters komen (vanaf € 450-,)
Staat jullie pakket er niet tussen?  Ik kijk graag met jullie mee naar de mogelijkheden.

Reviews

Lisette Oppelaar
Wat hebben wij een topper gehad aan Jitske! Vanaf het kennismakingsgesprek hadden we al een heel fijne klik en was meteen al duidelijk dat we Jitske graag als onze trouwfotograaf wilden hebben. Ze heeft oog voor detail en dankzij haar ervaring kon ze ons heel erg goed aanvullen waar we zelf nog wat zoekende waren. We hebben ons geen moment zorgen gemaakt over de foto’s. Op de dag zelf wist Jitske zichzelf bijna onzichtbaar te maken tijdens de ceremonie, wat echt heel fijn was. We hebben tussendoor wat mooie momentjes kunnen pakken om mooie foto’s te maken, en kregen daarbij echt super fijne instructies. Niks voelde geforceerd en de sfeer die ze tijdens het shooten creëert is echt heel erg ontspannen. De communicatie hebben we zowel voor als na de tijd als erg prettig ervaren. We wisten precies waar we aan toe waren. De manier waarop de foto’s geleverd worden vinden wij (en onze gasten) ook echt heel handig! Ik kan lovende woorden blijven schrijven, maar ik denk dat het wel duidelijk is hoe blij we met Jitske en haar talent zijn!
Tim Lage Venterink
Jitske heeft in juni 2023 de fotografie voor onze bruiloft verzorgd. Vanaf de eerste kennismaking tot en met het persoonlijk bezorgen van het trouwalbum is alles op hele prettige manier en altijd volgens afspraak verlopen. De foto's en het album zijn prachtig. Wij bevelen Jitske van harte aan voor het maken van je trouwfoto's.
Jessica Weiss
Jitske is een leuke en professionele fotografe! Onze trouwfoto's zijn prachtig geworden en genieten er enorm van na! Super bedankt Jitske!
Annelies Umans
Jitske heeft onze bruiloft gefotografeerd en we zijn echt super blij met het resultaat. Hele mooie, natuurlijke foto's, precies hoe we het voor ons zagen. De communicatie ging ook prettig, we konden makkelijk terecht met vragen. Ook dacht ze aan kleine details waar wij zelf anders totaal niet over na hadden gedacht. Jitske is ook rustig en relaxed, wat super fijn is op zo'n spannende dag. Echt een aanrader!
Sharon LDW
Jitske heeft onze bruiloft van ochtend tot avond gefotografeerd en wat een toffe meid! Hoewel ze de hele dag aanwezig was, blijft ze onopgemerkt. Ze denkt mee, helpt waar ze kan en bezorgt op zeer korte termijn al een preview van ontzettend gave foto’s. Jitske reageert altijd snel en neemt de tijd voor je. Ik zou een ieder Jitske aanraden, en mocht het voor ons ooit nodig zijn dan komen we 100% bij jou!
Saressa Bikha
Jitske heeft onze trouwshoot verzorgd en we zijn echt superblij met het resultaat. Ze stelde ons op ons gemak, is fijn in de omgang en tegelijkertijd ook professioneel. Van tevoren werden onze wensen besproken en ze dacht goed met ons mee. Ook kregen we een paar uur na de shoot al een preview van een paar foto's! Heel erg bedankt Jitske en wie weet tot snel😊
Tom Snijder
Zeer tevreden met de foto’s die Jitske heeft gemaakt. Jitske verstaat haar vak, ze erg professioneel. Wij zijn ontzettend blij met het eindresultaat!
Michelle Brouwer
Wij zijn ontzettend blij met de new born shoot die Jitske heeft verzorgd. Ze heeft enorm veel talent! De service is ook uitstekend, de foto’s werden heel snel opgestuurd. We hebben een hele leuke middag gehad en mooie herinneringen vastgelegd. Nogmaals bedankt Jitske!
Therese Huisman
Top fotograaf, ook heel erg fijn en makkelijk in de omgang. Ze heeft geweldige, mooie foto's gemaakt van onze huwelijk. Ben heel blij geweest met deze fotograaf..
Sophia Bout
Jitske is heel professioneel en fijn in de omgang. Ze luisterde heel goed naar onze wensen en dacht goed met ons mee. We zijn ontzettend blij dat zij ons trouwfeest heeft vastgelegd!
Bruiloft_Fotografie_Weert_20220909_16_28_23

Let's make memories!

Heb je vragen, ben je benieuwd naar mijn beschikbaarheid of wil je graag gelijk boeken? Vul gerust het contactformulier in en ik neem contact met je op.

Ben je zo enthousiast en wil je mij graag gelijk spreken? Ik ben ook telefonisch of via Whatsapp bereikbaar.

Telefoon

+316 42 28 28 25

Whatsapp

+316 42 28 28 25

Email

info@jitskeseckel.nl