Liefde? Leg het vast!

Wat mijn klanten zeggen

Precious
Precious
2021-11-28
Een tijdje terug hebben wij een love shoot bij Jitske gedaan. Niet alleen hebben wij super mooie foto’s als resultaat, maar ook de shoot zelf was heel leuk om te doen. Jitske wist ons erg op ons gemak te stellen voor de camera. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een professionele en sympathieke fotografe!
Hanane M.
Hanane M.
2021-10-13
Wij waren heel blij dat Jitske onze videograaf was op onze trouw. ze heeft zo mooi werk geleverd. prachtig!
Cecilia Poon
Cecilia Poon
2021-10-06
Een hele leuke en fijne zwangerschap fotoshoot gehad met Jitske. Eerder aangegeven dat mijn partner en ik totaal niet foto geniek zijn en niet weten hoe wij moeten poseren etc. Jitske heeft ons goed op ons gemak kunnen stellen waardoor we zeer mooie foto's hebben. Ze werkt goed met licht en schaduwen. Een aanrader!
Shahin Azizian Kia
Shahin Azizian Kia
2021-10-01
Suzanne Thee
Suzanne Thee
2021-10-01
Ik heb met Jitske en haar partner een hele fijne zwangerschapsshoot gehad. Mijn partner wilde eigenlijk niet op de foto, maar met Jitske's hulp zijn er toch hele mooie en spontane foto's uit gekomen. De foto's kregen we al snel toegestuurd en was nog heel lastig om uit te kiezen. Ik zou haar zeker aanraden als fotograaf!
Miriam Van Der Sluijs - Ruijer
Miriam Van Der Sluijs - Ruijer
2021-09-19
Leuke jonge meid! Ze is erg enthousiast en leverd niet alleen snel de foto's af maar ook van erg goeie kwaliteit! Was een leuke zwangerschapsshoot!
Juulke Haafkes
Juulke Haafkes
2021-09-14
Een super leuke fotoshoot gehad met Jitske. Ze is zeer professioneel, denkt mee in de mogelijkheden en de foto's waren heel erg mooi!
Sbl K
Sbl K
2021-07-25
Jitske heeft onze dag prachtig vastgelegd. Zowel tijdens als buiten haar werk om is ze erg professioneel. Ze is duidelijk in haar afspraken en dat is wel zo fijn als je nog tig andere dingen moet regelen. Ze heeft echt de prachtigste foto’s van ons ooit gemaakt. Wij geven Jitske een dikke 10 en zullen gegarandeerd haar weer boeken mochten we weer een fotografe nodig hebben. Jitske, veel succes met alles wat op je pad komt. Bedankt!
Imane B
Imane B
2021-07-14
Marit Weijs
Marit Weijs
2021-07-09

Neem ook een kijkje op mijn Instagram