Familie

Wat mijn klanten zeggen

Lisette Oppelaar
Wat hebben wij een topper gehad aan Jitske! Vanaf het kennismakingsgesprek hadden we al een heel fijne klik en was meteen al duidelijk dat we Jitske graag als onze trouwfotograaf wilden hebben. Ze heeft oog voor detail en dankzij haar ervaring kon ze ons heel erg goed aanvullen waar we zelf nog wat zoekende waren. We hebben ons geen moment zorgen gemaakt over de foto’s. Op de dag zelf wist Jitske zichzelf bijna onzichtbaar te maken tijdens de ceremonie, wat echt heel fijn was. We hebben tussendoor wat mooie momentjes kunnen pakken om mooie foto’s te maken, en kregen daarbij echt super fijne instructies. Niks voelde geforceerd en de sfeer die ze tijdens het shooten creëert is echt heel erg ontspannen. De communicatie hebben we zowel voor als na de tijd als erg prettig ervaren. We wisten precies waar we aan toe waren. De manier waarop de foto’s geleverd worden vinden wij (en onze gasten) ook echt heel handig! Ik kan lovende woorden blijven schrijven, maar ik denk dat het wel duidelijk is hoe blij we met Jitske en haar talent zijn!
Tim Lage Venterink
Jitske heeft in juni 2023 de fotografie voor onze bruiloft verzorgd. Vanaf de eerste kennismaking tot en met het persoonlijk bezorgen van het trouwalbum is alles op hele prettige manier en altijd volgens afspraak verlopen. De foto's en het album zijn prachtig. Wij bevelen Jitske van harte aan voor het maken van je trouwfoto's.
Jessica Weiss
Jitske is een leuke en professionele fotografe! Onze trouwfoto's zijn prachtig geworden en genieten er enorm van na! Super bedankt Jitske!
Annelies Umans
Jitske heeft onze bruiloft gefotografeerd en we zijn echt super blij met het resultaat. Hele mooie, natuurlijke foto's, precies hoe we het voor ons zagen. De communicatie ging ook prettig, we konden makkelijk terecht met vragen. Ook dacht ze aan kleine details waar wij zelf anders totaal niet over na hadden gedacht. Jitske is ook rustig en relaxed, wat super fijn is op zo'n spannende dag. Echt een aanrader!
Sharon LDW
Jitske heeft onze bruiloft van ochtend tot avond gefotografeerd en wat een toffe meid! Hoewel ze de hele dag aanwezig was, blijft ze onopgemerkt. Ze denkt mee, helpt waar ze kan en bezorgt op zeer korte termijn al een preview van ontzettend gave foto’s. Jitske reageert altijd snel en neemt de tijd voor je. Ik zou een ieder Jitske aanraden, en mocht het voor ons ooit nodig zijn dan komen we 100% bij jou!
Saressa Bikha
Jitske heeft onze trouwshoot verzorgd en we zijn echt superblij met het resultaat. Ze stelde ons op ons gemak, is fijn in de omgang en tegelijkertijd ook professioneel. Van tevoren werden onze wensen besproken en ze dacht goed met ons mee. Ook kregen we een paar uur na de shoot al een preview van een paar foto's! Heel erg bedankt Jitske en wie weet tot snel😊
Tom Snijder
Zeer tevreden met de foto’s die Jitske heeft gemaakt. Jitske verstaat haar vak, ze erg professioneel. Wij zijn ontzettend blij met het eindresultaat!
Michelle Brouwer
Wij zijn ontzettend blij met de new born shoot die Jitske heeft verzorgd. Ze heeft enorm veel talent! De service is ook uitstekend, de foto’s werden heel snel opgestuurd. We hebben een hele leuke middag gehad en mooie herinneringen vastgelegd. Nogmaals bedankt Jitske!
Therese Huisman
Top fotograaf, ook heel erg fijn en makkelijk in de omgang. Ze heeft geweldige, mooie foto's gemaakt van onze huwelijk. Ben heel blij geweest met deze fotograaf..
Sophia Bout
Jitske is heel professioneel en fijn in de omgang. Ze luisterde heel goed naar onze wensen en dacht goed met ons mee. We zijn ontzettend blij dat zij ons trouwfeest heeft vastgelegd!

Neem ook een kijkje op mijn Instagram

[instagram-feed]