Bruiloften

Momenten om nooit te vergeten

Jullie gaan binnenkort trouwen. De dag waar je weken, maanden of misschien wel jaren naar toe hebt geleefd. Een dag waarvan je elke herinnering vast wilt houden. Tijdens jullie bruiloft weet ik als trouwfotograaf niet alleen de grote momenten vast te leggen maar ook de kleine momenten zoals een lach en een traan. Ik houd niet van geforceerde foto’s, jullie pure en echte momenten laten een foto tot leven komen. Jullie liefde verteld een verhaal. Naast dat mijn focus tijdens jullie bruiloft voornamelijk op jullie ligt, maak ik ook mooie foto’s van de gasten, de decoratie, de locatie etc. Op deze manier kan ik jullie een prachtige galerij aan foto’s van jullie bruiloft leveren. Zodat jullie de dag echt weer kunnen herbeleven en ook de kleine momenten nooit meer vergeten.

230624_Bruiloft_Sjoerd_Robinn_JitskeSeckel_24123905

Jullie bruiloft voor altijd kunnen herbeleven

Tijdloze, spontane en moderne trouwfotografie

Jaarlijks mag ik veel bruiloften vastleggen. Ik ga met ontzettend veel enthousiasme en energie naar elke bruiloft toe. Tijdens jullie bruiloft weet ik mijzelf onzichtbaar te maken. Je zal op de dag zelf niet veel last van mij hebben ik loop overal zo onopvallend mogelijk rond om de mooiste momenten vast te leggen. Je kan het je misschien nog niet voorstellen maar aan het eind van de dag heb je niet meer door dat ik en mijn camera’s er zijn. Door mijn romantische, warme maar natuurlijke stijl zijn jullie foto’s modern en tijdloos. 

Hoe werkt het?

DSC05200 (1)

Hi there!

Mijn naam is Jitske Seckel. Je vindt mij meestal achter de camera. Alhoewel je vaak na een paar uur niet eens meer door hebt dat mijn camera’s er zijn. Ik vind het namelijk erg belangrijk dat jullie je op je gemak voelen bij mij, we het gezellig samen hebben en dat er een klik is. Zodat ik de mooiste en natuurlijkste foto’s kan maken. 

Wat mij veel energie geeft, is mensen blij maken met onvergetelijke foto’s. Voor elke bruiloft zet ik mij daarom ook voor meer dan 100% in. Ik heb een creatieve blik en oog voor details. Ik houd er van om emotionele, spontane en pure momenten vast te leggen. Ik vind het erg mooi om door middel van foto’s een verhaal te vertellen. Ik word er ook altijd erg blij van dat ik mag fotograferen op de mooiste locaties door heel Nederland. 

Mijn naam is Jitske Seckel. Je vindt mij meestal achter de camera. Alhoewel je vaak na een paar uur niet eens meer door hebt dat mijn camera’s er zijn. Ik vind het namelijk erg belangrijk dat jullie je op je gemak voelen bij mij, we het gezellig samen hebben en dat er een klik is. Zodat ik de mooiste en natuurlijkste foto’s kan maken. Wat mij veel energie geeft, is mensen blij maken met onvergetelijke foto’s. Voor elke bruiloft zet ik mij daarom ook voor 
meer dan 100% in.

Recente bruiloften

Lovenotes

Lisette Oppelaar
Wat hebben wij een topper gehad aan Jitske! Vanaf het kennismakingsgesprek hadden we al een heel fijne klik en was meteen al duidelijk dat we Jitske graag als onze trouwfotograaf wilden hebben. Ze heeft oog voor detail en dankzij haar ervaring kon ze ons heel erg goed aanvullen waar we zelf nog wat zoekende waren. We hebben ons geen moment zorgen gemaakt over de foto’s. Op de dag zelf wist Jitske zichzelf bijna onzichtbaar te maken tijdens de ceremonie, wat echt heel fijn was. We hebben tussendoor wat mooie momentjes kunnen pakken om mooie foto’s te maken, en kregen daarbij echt super fijne instructies. Niks voelde geforceerd en de sfeer die ze tijdens het shooten creëert is echt heel erg ontspannen. De communicatie hebben we zowel voor als na de tijd als erg prettig ervaren. We wisten precies waar we aan toe waren. De manier waarop de foto’s geleverd worden vinden wij (en onze gasten) ook echt heel handig! Ik kan lovende woorden blijven schrijven, maar ik denk dat het wel duidelijk is hoe blij we met Jitske en haar talent zijn!
Tim Lage Venterink
Jitske heeft in juni 2023 de fotografie voor onze bruiloft verzorgd. Vanaf de eerste kennismaking tot en met het persoonlijk bezorgen van het trouwalbum is alles op hele prettige manier en altijd volgens afspraak verlopen. De foto's en het album zijn prachtig. Wij bevelen Jitske van harte aan voor het maken van je trouwfoto's.
Jessica Weiss
Jitske is een leuke en professionele fotografe! Onze trouwfoto's zijn prachtig geworden en genieten er enorm van na! Super bedankt Jitske!
Annelies Umans
Jitske heeft onze bruiloft gefotografeerd en we zijn echt super blij met het resultaat. Hele mooie, natuurlijke foto's, precies hoe we het voor ons zagen. De communicatie ging ook prettig, we konden makkelijk terecht met vragen. Ook dacht ze aan kleine details waar wij zelf anders totaal niet over na hadden gedacht. Jitske is ook rustig en relaxed, wat super fijn is op zo'n spannende dag. Echt een aanrader!
Sharon LDW
Jitske heeft onze bruiloft van ochtend tot avond gefotografeerd en wat een toffe meid! Hoewel ze de hele dag aanwezig was, blijft ze onopgemerkt. Ze denkt mee, helpt waar ze kan en bezorgt op zeer korte termijn al een preview van ontzettend gave foto’s. Jitske reageert altijd snel en neemt de tijd voor je. Ik zou een ieder Jitske aanraden, en mocht het voor ons ooit nodig zijn dan komen we 100% bij jou!
Saressa Bikha
Jitske heeft onze trouwshoot verzorgd en we zijn echt superblij met het resultaat. Ze stelde ons op ons gemak, is fijn in de omgang en tegelijkertijd ook professioneel. Van tevoren werden onze wensen besproken en ze dacht goed met ons mee. Ook kregen we een paar uur na de shoot al een preview van een paar foto's! Heel erg bedankt Jitske en wie weet tot snel😊
Tom Snijder
Zeer tevreden met de foto’s die Jitske heeft gemaakt. Jitske verstaat haar vak, ze erg professioneel. Wij zijn ontzettend blij met het eindresultaat!
Michelle Brouwer
Wij zijn ontzettend blij met de new born shoot die Jitske heeft verzorgd. Ze heeft enorm veel talent! De service is ook uitstekend, de foto’s werden heel snel opgestuurd. We hebben een hele leuke middag gehad en mooie herinneringen vastgelegd. Nogmaals bedankt Jitske!
Therese Huisman
Top fotograaf, ook heel erg fijn en makkelijk in de omgang. Ze heeft geweldige, mooie foto's gemaakt van onze huwelijk. Ben heel blij geweest met deze fotograaf..
Sophia Bout
Jitske is heel professioneel en fijn in de omgang. Ze luisterde heel goed naar onze wensen en dacht goed met ons mee. We zijn ontzettend blij dat zij ons trouwfeest heeft vastgelegd!

De investering

Brons

1300
 • 6 uur fotografie
 • Alle goed gelukte beelden
 • Nabewerking
 • Preview binnen 24 uur
 • Kennismakingsgesprek
 • Online puntjes op de i gesprek
 • Mini album ( 15 x 15 cm 10 pagina's)

Zilver

1600
 • 8 uur fotografie
 • Alle goed gelukte beelden
 • Nabewerking
 • Preview binnen 24 uur
 • Kennismakingsgesprek
 • Online puntjes op de i gesprek
 • Mini album (20 x 20 cm 10 pagina's)

Goud

1850
 • 10 uur fotografie
 • Alle goed gelukte beelden
 • Nabewerking
 • Preview binnen 24 uur
 • Kennismakingsgesprek
 • Online puntjes op de i gesprek
 • Mini album 20 x 20 cm (20 pagina's)
Meest gekozen

* De pakketten zijn exclusief reiskosten buiten een straal van 25 km vanaf Markelo of Tilburg. Deze bedragen 0,30 cent per km. Alle prijzen zijn inclusief btw

Extra opties

Extra uren:
Groot album:
Second shooter:
Pakket op maat:

Willen jullie graag meer dan 10 uur boeken? Na 10 uur vraag ik 99,- per uur.
Het minialbum kan geüpgraded naar een groter album.
Willen jullie graag 2 fotografen? Ik kan met één van mijn second shooters komen (vanaf € 450-,)
Staat jullie pakket er niet tussen? Willen jullie bijvoorbeeld graag 9 uur boeken of 5 uur boeken? Ik kijk graag met jullie mee naar de mogelijkheden 

Portfolio

Bruiloft_Fotografie_Weert_20220909_16_28_23

Let's make memories!

Heb je vragen, ben je benieuwd naar mijn beschikbaarheid of wil je graag gelijk boeken? Vul gerust het contactformulier in en ik neem contact met je op.

Ben je zo enthousiast en wil je mij graag gelijk spreken? Ik ben ook telefonisch of via Whatsapp bereikbaar.

Telefoon

+316 42 28 28 25

Whatsapp

+316 42 28 28 25

Email

info@jitskeseckel.nl