Bruiloften

Momenten om nooit te vergeten

Jullie gaan binnenkort trouwen. De dag waar je weken, maanden of misschien wel jaren naar toe hebt geleefd. Een dag waarvan je elke herinnering vast wilt houden. Tijdens jullie bruiloft weet ik als trouwfotograaf niet alleen de grote momenten vast te leggen maar ook kleine momenten zoals een lach en een traan. Ik houd niet van geforceerde foto’s, jullie pure en echte momenten laten een foto tot leven komen. Jullie liefde verteld een verhaal. Naast dat mijn focus tijdens jullie bruiloft voornamelijk op jullie ligt, maak ik ook mooie foto’s van de gasten, de decoratie, de locatie etc. Op deze manier kan ik jullie een prachtige galerij aan foto’s van jullie bruiloft leveren. Zodat jullie de dag echt weer kunnen herbeleven en ook de kleine momenten nooit meer vergeten.

Villa_Augustus_JitskeSeckel-4

Jullie bruiloft voor altijd kunnen herbeleven

Tijdloze, spontane en moderne trouwfotografie

Jaarlijks mag ik veel bruiloften vastleggen. Ik ga met ontzettend veel enthousiasme en energie naar elke bruiloft toe. Ik houd niet van geforceerde foto’s of een gespannen glimlach. Ik houd van spontane foto’s met echte emoties. Tijdens jullie bruiloft weet ik mijzelf onzichtbaar te maken. Je zal op de dag zelf niet veel last van mij hebben ik loop overal zo onopvallend mogelijk rond om de mooiste momenten vast te leggen. Je kan het je misschien nog niet voorstellen maar aan het eind van de dag heb je niet meer door dat ik en mijn camera’s er zijn. Door mijn romantische, warme maar natuurlijke stijl zijn jullie foto’s modern en tijdloos. 

Hoe werkt het?

Hi there!

Mijn naam is Jitske Seckel. Je vindt mij meestal achter de camera. Alhoewel je vaak na een paar uur niet eens meer door hebt dat mijn camera’s er zijn. Ik vind het namelijk erg belangrijk dat jullie je op je gemak voelen bij mij, we het gezellig samen hebben en dat er een klik is. Zodat ik de mooiste en natuurlijkste foto’s kan maken. 

Wat mij veel energie geeft, is mensen blij maken met onvergetelijke foto’s. Voor elke bruiloft zet ik mij daarom ook voor meer dan 100% in. Ik heb een creatieve blik en oog voor details. Ik houd er van om emotionele, spontane en pure momenten vast te leggen. Ik vind het erg mooi om door middel van foto’s een verhaal te vertellen. Ik word er ook altijd erg blij van dat ik mag fotograferen op de mooiste locaties door heel Nederland. 

Mijn naam is Jitske Seckel. Je vindt mij meestal achter de camera. Alhoewel je vaak na een paar uur niet eens meer door hebt dat mijn camera’s er zijn. Ik vind het namelijk erg belangrijk dat jullie je op je gemak voelen bij mij, we het gezellig samen hebben en dat er een klik is. Zodat ik de mooiste en natuurlijkste foto’s kan maken. Wat mij veel energie geeft, is mensen blij maken met onvergetelijke foto’s. Voor elke bruiloft zet ik mij daarom ook voor 
meer dan 100% in.

Lovenotes

Saressa Bikha
Jitske heeft onze trouwshoot verzorgd en we zijn echt superblij met het resultaat. Ze stelde ons op ons gemak, is fijn in de omgang en tegelijkertijd ook professioneel. Van tevoren werden onze wensen besproken en ze dacht goed met ons mee. Ook kregen we een paar uur na de shoot al een preview van een paar foto's! Heel erg bedankt Jitske en wie weet tot snel😊
Tom Snijder
Zeer tevreden met de foto’s die Jitske heeft gemaakt. Jitske verstaat haar vak, ze erg professioneel. Wij zijn ontzettend blij met het eindresultaat!
Michelle Brouwer
Wij zijn ontzettend blij met de new born shoot die Jitske heeft verzorgd. Ze heeft enorm veel talent! De service is ook uitstekend, de foto’s werden heel snel opgestuurd. We hebben een hele leuke middag gehad en mooie herinneringen vastgelegd. Nogmaals bedankt Jitske!
Therese Huisman
Top fotograaf, ook heel erg fijn en makkelijk in de omgang. Ze heeft geweldige, mooie foto's gemaakt van onze huwelijk. Ben heel blij geweest met deze fotograaf..
Sophia Bout
Jitske is heel professioneel en fijn in de omgang. Ze luisterde heel goed naar onze wensen en dacht goed met ons mee. We zijn ontzettend blij dat zij ons trouwfeest heeft vastgelegd!
Joliene Brouwer
Jitske heeft onze bruiloft (de hele dag) op een prachtige manier vastgelegd. Tijdens de fotoshoot met het bruidspaar was ze erg aardig en relaxed, waardoor we ons echt goed voelden. Dat zie je terug in de foto’s. Tijdens de ceremonie heeft ze zichzelf compleet onzichtbaar weten te maken, want we hebben niks van haar aanwezigheid gemerkt. Wel heeft ze van alle kanten en hoeken prachtige foto’s gemaakt waarbij je de echte en spontane emoties ziet. Ze heeft van te voren goed geluisterd naar onze wensen en dit laten terugkomen in de foto’s. Kortom een echte aanrader voor je bruiloft, ik had het niet anders gewild!
S.
Jitske heeft onze bruiloft gefotografeerd. Vanaf het eerste contact wisten mijn man en ik dat we bij Jitske de beste service en foto's zouden ontvangen. Ze onderscheidde zichzelf meteen door een mooie envelop op te sturen met kaart, brochure en een personal touch dmv confetti en gelukspoppetjes. Ik was zo ontzettend onder de indruk van deze inzet! Verschillende fotografen sturen alleen een brochure per mail met een kort simpel verzoek tot reply. Jitske gaat echt voor de volle 200% procent! Zo ook voorafgaande, tijdens de bruiloft en achteraf. We hebben meermaals samen gezeten via videobellen om de dag door te nemen met al onze wensen. Ze geeft ook geweldige tips die ze vanuit andere bruiloften meekrijgt. Ze heeft zo ook goed geholpen met het vormgeven van de dagplanning! De dag zelf verliep fantastisch met Jitske erbij. Onopvallend heeft ze de dag helemaal vastgelegd, met meer schitterende foto's dan we beide ooit hadden kunnen voorspellen. Alles is vastgelegd! Iedere emotie, iedere blik, iedere gast, de taart, de ceremonie, de decoraties, de maaltijd.. maar het allerbelangrijkste: het geluk is vastgelegd. Het genot van onze gasten in alle emoties en kleuren. Dit vonden wij enorm belangrijk: dat we onze dag kleurrijk konden vastleggen, zonder de typische beige insta filters. Dat is zo goed gelukt, de foto's zijn fantastisch, het album prachtig (mega goed begeleid in de keuzes daarin ook!) en het contact is super snel, professioneel en heel meedenkend. Deze meid gaat echt voor jullie mooie dag! ♥️
Roby Pereboom
Echt een top meid! Denkt met je mee, enthousiast, flexibel, prachtige foto's, en erg fijn in gezelschap.
Dian Appelman
Lieve Jitske, ik ben je heel dankbaar voor je werk. Prachtig werk maak je! Een heel lief mens ben jij!
Marten Jongsma
Een familieshoot gehad bij Jitske met een grote groep. Ze heeft prachtige foto’s gemaakt en ons hierbij goed geholpen. Duidelijke communicatie vooraf an achteraf maken het contact plezierig.

De investering

STANDARD

1200
 • 6 uur fotografie
 • 1 fotograaf
 • Intakegesprek
 • Puntjes op de i gesprek
 • Preview binnen 48 uur
 • Online levering
 • Alle goed gelukte foto's
 • Professionele bewerking
 • Minialbum

PREMIUM

1500
 • 8 uur fotografie
 • 1 fotograaf
 • Intakegesprek
 • Puntjes op de i gesprek
 • Preview binnen 48 uur
 • Online levering
 • Alle goed gelukte foto's
 • Professionele bewerking
 • Minialbum

PLATINUM

1750
 • 10 uur fotografie
 • 1 fotograaf
 • Intakegesprek
 • Puntjes op de i gesprek
 • Preview binnen 48 uur
 • Online levering
 • Alle goed gelukte foto's
 • Professionele bewerking
 • Minialbum

* De pakketten zijn exclusief reiskosten buiten een straal van 25 km vanaf Almelo of Tilburg. Deze bedragen 0,30 cent per km. Alle prijzen zijn inclusief btw

Extra opties

Extra uren:
Groot album:
Second shooter:
Pakket op maat:

Willen jullie graag meer dan 10 uur boeken? Na 10 uur vraag ik 99,- per uur.
Het minialbum kan geüpgraded naar een groter album.
Willen jullie graag 2 fotografen? Ik kan met één van mijn second shooters komen (vanaf € 450-,)
Staat jullie pakket er niet tussen? Willen jullie bijvoorbeeld graag 9 uur boeken of 5 uur boeken? Ik kijk graag met jullie mee naar de mogelijkheden 

Portfolio

Bruiloft_Fotografie_Weert_20220909_16_28_23

Let's make memories!

Laat je bericht achter en ik neem  contact met je op

Ben je zo enthousiast en wil je mij graag gelijk spreken? Ik ben ook telefonisch of via Whatsapp bereikbaar.

Telefoon

+316 42 28 28 25

Whatsapp

+316 42 28 28 25

Email

info@jitskeseckel.nl