Opzoek naar een videograaf?

JE GAAT TROUWEN!

Je gaat binnenkort trouwen, dat wil je natuurlijk laten vastleggen met een bijzondere trouwfilm! Ik ben graag de videograaf op jullie bruiloft. 

YES I DO

Jaarlijks mag ik veel bijzondere momenten vastleggen. Ik heb een oog voor details en vind het prachtig om beelden tot leven te laten komen doormiddel van emotie. Ik ga met vol enthousiasme naar elke bruiloft toe. Ik heb ervaring met ontzettend veel verschillende culturen zoals Nederlands, Marokkaans, Hindoestaans, Turks etc. Dat is heel handig, hierdoor weet ik precies welke momenten voor wie belangrijk zijn en wanneer wat gebeurd. Ik vind het erg belangrijk dat ieder  bruidspaar

zich op zijn gemak voelt bij mij en dat er een klik is, daarom plan ik altijd een kennismakingsgesprek in voor de grote dag.Hierin bespreek ik samen met jullie al jullie wensen en leer ik jullie graag wat beter kennen. Tijdens jullie bruiloft hou ik er niet van om te aanwezig te zijn, of om aandacht te trekken. Het draait tenslotte niet om de fotograaf of videograaf, maar om jullie: het bruidspaar. 

DE wAARDE

Een trouwvideo is veel levendiger dan een foto. Mijn video’s zitten zowel vol met emotionele beelden als met sfeerbeelden. Een trouwvideo is naast de foto’s, je trouwjurk en je ringen één van de weinige echt tastbare dingen aan jullie dag. Met een videograaf op je bruiloft kan je jullie perfecte dag écht weer herbeleven. Een video waar je de rest van je leven plezier aan hebt: Wanneer jullie iets te vieren hebben. Om later samen met je kinderen naar te kijken. Om samen met al jullie dierbaren te kijken. Waneer er familie overlijd. Een speciale video met één van de mooiste dagen uit jullie leven.

VIDEO'S

CONTACT

Ben je enthousiast, heb je een vraag of ben je benieuwd naar onze tarieven en  pakketten? Ik kijk uit naar jullie reactie!