About

Mijn naam is Jitske een creative allrounder, die van haar passie haar werkt heeft gemaakt. In 2020 ben ik afgestuurd voor mijn opleiding mediavormgeving. Hierna ben ik mij volledig gaan inzetten voor mijn eigen onderneming ‘Jitske Seckel’. 

Mijn doel is om mensen blij te maken met mijn diensten. Bij elk project zet ik mij voor de volle 100% in. Ik heb een creatieve blik en heb een oog voor details. Ik verwerk al jouw wensen in mijn producten. Daarnaast houd ik ervan om out of the box te denken. In mijn foto’s probeer ik altijd een verhaal weer te geven. Ik houd er ontzettend van om emotionele, vrolijke en pure momenten vast te leggen.

Ik heb veel ervaring in mijn vak door uit één lopende projecten die ik heb mogen uitvoeren. Daarnaast heb ik ook veel ervaring voor de camera, super handig! Hierdoor kan ik iedereen persoonlijke begeleiding geven en tips om te poseren. Ondanks dat ik veel ervaring heb vind ik het belangrijk om mijzelf te blijven ontwikkelen. Ik streef naar een hoge kwaliteit. 

Verder ben ik: enthousiast, creatief, perfectionistisch houd ik van uitdagingen en heb ik veel doorzettingsvermogen.

Nu je wat meer weet over mij leer ik jou ook graag kennen!

Foto's_Site_jitskeseckel-04616